'Som les Entitats de Mataró. Coneixe'ns'

Posem en valor el teixit associatiu de la ciutat


Aquest mes de juny podrem veure a diferents punts de Mataró imatges de la campanya de comunicació i promoció de les entitats de Mataró que sota l'eslògan 'Som les Entitats de Mataró. Coneixe'ns' vol posar en valor el teixit associatiu existent a la ciutat. L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats ha dissenyat aquesta campanya conjuntament amb el Grup Promotor d'entitats creat per buscar alternatives a la Mostra d'Entitats que se celebra cada dos anys a la Plaça de Santa Anna, i que a causa de les mesures de prevenció de la Covid no es va poder celebrar l'any passat ni tampoc aquest. 


El dia 12 de juny, a les 19 h, tindrà lloc l'acte 'Retrobem-nos' a la carpa del Parc Central vell, on es retrà un petit homenatge a la tasca que duen a terme les entitats mataronines. Aquest darrer any i mig, les associacions, fundacions, clubs esportius, etc. han demostrat que s'han sabut adaptar a les circumstàncies adverses amb les quals s'han trobat. A causa de la pandèmia, l'activitat associativa s'ha vist minvada i és per això que s'ha ideat un espectacle dedicat a les entitats, on l'actor i cantant Rai Borrell farà passar una bona estona als assistents a través del seu monòleg que inclou la interpretació musical i els tocs d'humor. Les entitats de Mataró hi són convidades i la reserva d'entrades es pot realitzar clicant aquí:


RESERVAR ENTRADES


La campanya 'Som les Entitats de Mataró. Coneixe'ns' posa les entitats al centre de totes les mirades, fent-les les veritables protagonistes. Durant aquest mes s'han previst diferents accions de difusió de la campanya, Mataró Televisió emetrà unes càpsules audiovisuals on es visualitzarà la gran varietat d'entitats que hi ha a la ciutat. S'han enregistrat imatges de les entitats fent petites demostracions de la seva activitat, lluint els seus elements més representatius i identificables. 


A través del Directori d'Entitats es pot trobar informació i el contacte de les més de 700 entitats que hi ha a la ciutat.


En total hi han participat una vuitantena d'entitats de tots els àmbits: cultural, social, esportiu, veïnal, educatiu, etc. Els membres de les entitats que apareixen en aquests vídeos també verbalitzen missatges que els són propis, que expliquen el sentit de la seva raó de ser, la passió que els uneix i que els empeny a continuar endavant. La campanya també es podrà visualitzar al carrer, on s'instal·laran imatges gràfiques en diferents elements com cartells, mupis, autobusos... A més, es difondrà per les xarxes socials tot aquest contingut amb el hashtag #SomEntitatsMataró. 


A continuació podeu veure les 4 càpsules de vídeo que s'han elaborat: