Tutorials per a entitats per presentar les memòries de seguretat dels actes a la via pública

Recurs formatiu

A continuació us presentem documents que us serviran a l'hora de fer gestions i tràmits amb l'Ajuntament.

TUTORIALS 

PRÀCTICS

La meva entitat vol organitzar un acte a la via pública
Preguntes prèvies

Des de l’Agència de Suport i Servei a les Entitats us oferim aquest document que, responent les preguntes prèvies que us plantegem, us ajudarà a concretar i definir la informació imprescindible a l’hora de completar la memòria de seguretat del vostre esdeveniment.

ACCEDIR AL TUTORIAL

Organització d'activitats a la via pública
Signatura electrònica i registre de memòries

Per tal de poder organitzar una activitat a la via pública cal que les entitats presenteu la memòria de seguretat que l’Ajuntament de Mataró posa al vostre servei des de la seva pàgina web. Aquesta memòria, un cop completada, cal registrar-la a la mateixa pàgina web de l’Ajuntament. Per poder fer aquest registre és necessari comptar amb una signatura electrònica.

ACCEDIR AL TUTORIAL

Organització d'activitats a la via pública
Com fer un plànol amb les eines de Google

Quan omplim la Memòria de Seguretat, necessària per organitzar un esdeveniment a la via pública, ens trobem amb un apartat que ens demana “ adjuntar plànol de l’activitat”. Amb aquest document volem oferir-vos les eines del navegador Google per fer aquests plànols. Així podem generalitzar la creació d’aquests documents tan importants per a tothom.

ACCEDIR AL TUTORIAL

Organització d'activitats a la via pública
Com omplir la memòria de seguretat

Per informar als diferents serveis municipals i aconseguir els permisos per poder realitzar una activitat a la via pública, les entitats han de presentar la Memòria de seguretat que l’Ajuntament posa a la seva disposició. Es tracta d’ un document en PDF que es pot omplir des de qualsevol ordinador i que recull la informació necessària. Omplir-lo correctament és molt important i no gaire complicat. Amb aquest document us acompanyarem per tal de facilitar-vos la feina

ACCEDIR AL TUTORIAL