Subvencions 2021

per a entitats

Convocatòria de subvencions municipal

Del 8 al 29 de març, les entitats inscrites en el Registre Municipal d'Entitats de la ciutat i que reuneixin els requisits poden sol·licitar subvenció a l'Ajuntament de Mataró en els àmbits de l'atenció social, gent gran, salut pública, igualtat, joventut, educació per a la ciutadania global, ensenyament, cultura i esports. A la Seu Electrònica es poden consultar les bases reguladores de la convocatòria de subvencions

DESCARREGAR LES BASES

ACCÉS AL TRÀMIT

Per al 2021, hi ha 11 convocatòries de diferents subvencions per un import total de 417.052,41€. Les convocatòries són les següents:

 1. Programes de suport en l’àmbit de l’atenció social: 30.000 €
 2. Programes i activitats per a la gent gran: 16.475 €
 3. Foment dels programes i activitats de Salut Pública: 2.500 €
 4. Programes i activitats que fomentin la igualtat de gènere i la visibilització del col·lectiu LGTBI: 5.000 €
 5. Educació en el lleure: 8.513,71 €
 6. Activitats per a joves: 5.963,70 €
 7. Accions d’Educació per a la ciutadania global: 15.000 €
 8. Casals d’estiu: 71.000 €
 9. Programes d’activitats culturals: 40.000 €

- Acció cultural i patrimoni: 21.000€

- Foment de la cultura popular: 19.000 €

 1. Activitats de promoció esportiva: 213.600 €
 2. Activitats esportives extraordinàries: 9.000 €

Enguany es preveu donar continuïtat al suport a les entitats de la ciutat per mitjà dels convenis i de la convocatòria subvencions de l’Àrea de Serveis a la Ciutadania.

La presentació de la sol·licitud per a les subvencions 2021 haurà de realitzar-se, tal com ja es va fer l’any passat, de manera telemàtica. En aquest sentit, l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats els facilitarà el procés a partir d’assessoraments i amb la publicació de guies amb els passos a seguir per realitzar la sol·licitud de manera telemàtica. 

El dia 3 de març s’han realitzat dues sessions informatives via Zoom, una en horari de matí i una de tarda, en les quals han participat una setantena d’entitats. En aquestes sessions s’ha donat informació sobre: elements generals i específics de la convocatòria, requisits principals per participar, terminis de presentació i procediments de sol·licitud i de justificació.

Necessiteu ajuda? CITA PRÈVIA

L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats posa a disposició de les entitats mataronines assessoraments presencials amb cita prèvia per acompanyar les entitats i explicar com tramitar la sol·licitud de subvencions de manera telemàtica. En aquestes sessions es mostrarà de manera pràctica com fer el tràmit i es resoldran dubtes. Si l’entitat ho requereix, es realitzarà el tràmit in situ.

Les entitats tenen a la seva disposició a la Seu Electrònica 11 guies "T'ho posem fàcil" dividides per àrees i temàtiques.

Guies específiques:

Guia - Com presentar documentació complementària a un expedient ja iniciat