Retrobem-nos

Dissabte 12 de juny al Parc Central


Les entitats de Mataró esteu convidades a l'acte 'Retrobem-nos' que celebrarem el proper dissabte 12 de juny, a les 19 h, a la carpa del Parc Central vell (l'obertura de portes serà a les 18.30 h).

L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats conjuntament amb el Grup Promotor que va ser creat per adaptar la Mostra d'Entitats a les circumstancies actuals, hem treballat per fer possible la celebració d'aquest esdeveniment, complint amb totes les mesures de seguretat requerides del Procicat.

Us proposem doncs que participeu en aquest acte que vol ser un espai de retrobament entre les persones que formeu part de les entitats mataronines després de tot aquest temps de pandèmia en què l'activitat associativa s'ha vist minvada. L'artista escollit per a l'ocasió és Rai Borrell, actor i cantant, que ens oferirà un espectacle dedicat a les entitats basat en el monòleg, la interpretació musical, tot amanit amb tocs d'humor, que ens farà passar de ben segur una bona estona. 

Reserveu les vostres entrades de forma gratuïta clicant en l'enllaç següent. Podeu reservar fins a tres entrades per entitat fins al dia 6 de juny. Si passada aquesta data quedessin entrades lliures, s'oferirà la possibilitat que les entitats en pugueu reservar més.

RESERVAR ENTRADES

Un cop reserveu les entrades rebreu un correu de confirmació a l'adreça electrònica que indiqueu. 

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats a través del correu electrònic participacio@ajmataro.cat