Participa a Mataró Audiovisual

LA VOSTRA ENTITAT ORGANITZA UNA ACTIVITAT I VOLEU QUE APAREGUI ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ PÚBLICS DE LA CIUTAT?


DES DE MATARÓ AUDIOVISUAL US OBREN LES PORTES PERQUÈ LES ENTITATS PUGUEU FER DIFUSIÓ DELS ACTES QUE REALITZEU, ELS TALLERS, CONFERÈNCIES, SORTIDES, ETC. 

Les entitats de Mataró realitzen nombroses activitats, organitzen esdeveniments al llarg de l’any i fomenten la cohesió social. La finestra comunicativa amb voluntat de servei públic que suposa Mataró Audiovisual (formada per Mataró Ràdio i Mataró Televisió) esdevé el lloc idoni per a la difusió de l’activitat associativa de la ciutat. L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats en col·laboració amb Mataró Audiovisual, promou que les entitats i els mitjans públics tinguin una relació més fluïda. L'objectiu final és que les entitats puguin participar en els programes i seccions per poder explicar les seves iniciatives.

Què puc explicar de la meva entitat?

  • Donar a conèixer la meva entitat.
  • Activitats que realitza la meva entitat.
  • Projectes de voluntariat. Fer difusió de les crides de voluntariat.
  • Fer una proposta d'un programa propi i/o secció en un programa de la graella de programació.

Com ho puc fer?

Omple el formulari i explica'ns què us agradaria explicar i amb quin format. L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats es posarà en contacte amb vosaltres i us assessorarà perquè els vostres continguts es difonguin a Mataró Audiovisual.


Formulari


AVANCEM EN LA PRESÈNCIA DE LES ENTITATS A MATARÓ AUDIOVISUAL I EN LA DIFUSIÓ PÚBLICA DE LA SEVA ACTIVITAT ENTESA DE MANERA TRANSVERSAL

Escolta el programa Parlem d'Entitats, tots els dissabtes (excepte el primer de mes) de 13.30 a 14 h a Mataró Ràdio. Clica en l'enllaç per accedir a tots els programes a la carta. L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats té una secció setmanal dins del programa Parlem d'Entitats on explica les novetats i informacions que poden ser d'interès per les entitats de Mataró.