S'obren les inscripcions per fer de voluntari/ària de Les Santes

És una oportunitat per viure des de dins la Festa Major, que recupera el format més tradicional

noticia
Data de la publicació : 20.06.2022

La Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró ha obert aquesta setmana, i fins al pròxim 4 de juliol, el termini d'inscripcions per fer de voluntari de Les Santes 2022. El voluntariat és una oportunitat única per viure la Festa Major des de dins i una contribució ciutadana clau per a la festa, que enguany recupera el seu format més tradicional després de dues edicions marcades per la pandèmia.

Les Santes són una realitat gràcies a la implicació de moltes persones. La iniciativa popular, l’associacionisme i el voluntariat han fet de la Festa Major de Mataró una referència cultural i patrimonial de primer ordre. La col·laboració ciutadana en les diverses tasques de suport és imprescindible per la celebració dels actes, com el Desvetllament bellugós, la Gegantada, l'Escapada a negra nit, l'Encesa o el Ball de Dracs, entre molts d'altres.

Per inscriure's com a voluntari o voluntària no hi ha edat mínima, tot i que les persones menors de 16 anys no poden participar en els actes de foc i fins als 11 anys el voluntariat s’ha de realitzar amb l’acompanyament d’una persona adulta. Podeu fer-ho a través dels enllaços que trobareu al peu d'aquesta notícia.

També us podeu inscriure presencialment a lEspai Mataró Connecta (plaça de la Muralla, 21 de dilluns a dijous de 9 a 18 h i divendres de 9 a 15 h), a les oficines de Cultura Mataró (c. de Sant Josep, 9 de dilluns a divendres de 9 a 14 h) o bé a qualsevol oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Mataró.


Soc major d'edat. Formulari d'inscripció

Soc menor d'edat. Formulari d'inscripció