Formació de l'Ateneu Cooperatiu per a entitats del mes de juny

noticia
Data de la publicació : 02.06.2022

Sessions formatives:

FINANÇAMENT. Cicle de Subvencions. Convocatòria Projectes Singulars.

Coneixerem les fases del cicle de les subvencions del Projecte Singulars (Presentació, reformulació, seguiment i justificació). Revisarem la convocatòria actual i resoldrem dubtes.

El dimecres 8 de juny de 9.30 a 11.30 hores i de manera telemàtica realitzem un taller formatiu sobre la convocatòria de projectes singulars. Podeu fer la inscripció i veure el contingut complet en el següent enllaç.


COMUNICACIÓ a les organitzacions i entitats de l'Economia Social i Solidària.

Repassarem els continguts bàsics i necessaris per construir la nostra estratègia comunicativa. Coneixerem exemples de comunicació transformadora i eines per a la facilitació de la tasca comunicativa.

El dimecres 15 de juny de 16 a 19 hores i de manera presencial al Cafè del Mar (Mataró) Carrer Santa Rita, 1. Podeu fer la inscripció i veure el contingut complet en el següent enllaç.


CREACIÓ: Associació o cooperativa en l’àmbit cultural.

Explicarem i compararem els diferents models des d'un punt de vista econòmic, laboral i fiscal, veurem les oportunitats de finançament i coneixerem com transformar-nos d'associació a cooperativa. L'activitat es realitza el dimarts 28 de juny de 16 a 18 hores i de manera telemàtica. Podeu fer la inscripció i veure el contingut complet de la sessió en el següent enllaç.

I al juliol Formació de Rols i rangs Rols i rangs amb perspectiva feminista a les entitats d’ESS.