Formació de l'Ateneu Cooperatiu per a entitats del mes de maig

noticia
Data de la publicació : 20.05.2022

Aquest mes de maig a Coop Maresme realitzen diverses sessions formatives gratuïtes molt interessants i molt pràctiques dirigides a millorar les entitats de l'Economia Social i Solidària. 

El dimarts 24 de maig de 10 a 12 hores i de manera telemàtica Tuataramente oferirà la sessió Com gestionar la feina a les nostres entitats on es pretén compartir escenaris i problemàtiques reals (saturació de feina, gestió de prioritats al treball, coordinació entre professionals...) i abordar solucions. Inscripcions en el següent enllaç, també hi trobareu el contingut de la sessió.

El dimecres 25 de maig en horari de tarda de 17 a 19 h i de manera presencial a la primera planta del Cafè del Mar (carrer Santa Rita, 1 de Mataró) es realitzarà la sessió Mesures per la igualtat i l'equitat de gènere a les entitats d’ESS, on l’Esberla donarà a conèixer les principals mesures per tenir unes entitats de l'ESS més igualitàries, equitatives i feministes. Veure el contingut de la sessió i fer la inscripció en el següent enllaç.

Finalment, es realitzarà la sessió Gestió i desenvolupament d'equips on a través d’Hobest es compartirà coneixement i eines en la gestió d'equips. Aquesta activitat es realitzarà de manera presencial a la primera planta del Cafè del Mar (carrer Santa Rita, 1 de Mataró) el dimarts 31 de maig de 2022 en horari de matí, de 10.30 a 12.30 h. El contingut de la sessió i la inscripció es pot realitzar aquí.

Aquí es pot consultar tota l’oferta formativa i subscriure's al butlletí per seguir tota l’actualitat de l’Ateneu Cooperatiu.