Mostra d'Entitats de Ciutat

8a edició

Inscripcions obertes

Aquest any organitzarem la 8a edició de la Mostra d’Entitats de Ciutat, un esdeveniment de ciutat que se celebrava tradicionalment de forma bianual i que a causa de la Covid, es va haver d'ajornar.

L’acte tindrà lloc el dissabte 11 de juny a l’entorn de la Plaça de Santa Anna. 

La Mostra és un bon moment per donar-vos a conèixer a la ciutadania com a entitat i un espai per compartir, amb les altres entitats de la ciutat, experiències i sinergies comunes. També volem que sigui un lloc de reconeixement de la tasca que realitzeu les persones que en formeu part de manera voluntària. 

El 31 de març es va celebrar la reunió informativa al Centre Cívic Espai Gatassa per tal de donar informació sobre el funcionament de la Mostra, el procés d’inscripció i escoltar les propostes dels participants. Podeu accedir a la presentació de la sessió informativa clicant a:

 Presentació

A continuació podeu clicar per fer la vostra inscripció a la Mostra fins al 24 d'abril:

Inscripció a la Mostra


En aquest enllaç us podeu descarregar la normativa general de la Mostra.

Us animem a participar en la Mostra d’aquest any per fer palesa tota la tasca que realitzeu, que té un gran valor per a la nostra ciutat. Comptem amb els vostres coneixements i trajectòria per aconseguir entre totes una Mostra que visualitzi el treball i esforç de les entitats mataronines.