Mesures per a la prevenció de la Covid - 19

Actualització 23/09/21

La situació de propagació de la Covid-19 ha fet que la Generalitat i les administracions hagin de prendre mesures de contenció de la pandèmia. En aquest apartat web trobareu tota la informació actualitzada.

La RESOLUCIÓ SLT/1587/2021, de 21 de maig, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 al territori de Catalunya, ja permet el retorn a l’activitat presencial de qualsevol activitat i per qualsevol edat. De manera que ja podeu recuperar l’activitat habitual, seguint les mesures pertinents.

Consulteu aquí les mesures generals de la Generalitat de Catalunya que estan en vigor actualment:

RESOLUCIÓ SLT/1934/2021, de 18 de juny, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Consideracions generals

En els equipaments cívics es poden realitzar activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat, seguint l’aforament indicat en cada espai, segons característiques de l’espai i de l’activitat.  En activitats grupals es recomana no fer grups nombrosos.

Una entitat es pot reunir i adoptar acords? 

Fins al 31 de desembre de 2021 us podeu reunir i adoptar acords per mitjà de videoconferència o d'altres mitjans de comunicació, d'acord amb el que disposa l'article 312-5.2 del Codi civil de Catalunya, encara que els estatuts de l'entitat no ho prevegin. 

Trobareu aquesta i d'altra informació aquí.

Plans sectorials per fer front a la COVID-19 

En el marc del Pla estratègic del desconfinament per la COVID-19 aprovat pel Govern de Catalunya, els diferents departaments de la Generalitat estan elaborant plans sectorials amb les mesures previstes per a l’etapa de la represa i per a cada un dels seus àmbits competencials.

Accedeix als plans sectorials clicant aquí.

El Procicat aprova la represa de les activitats extraescolars, d'esport escolar i lleure educatiu pels infants d'Educació Infantil i Primària. Consulta la informació aquí.