La Jornada Fent Xarxa estableix lligams col·laboratius entre les entitats de Mataró

Una vintena d’entitats de Mataró van participar a la Jornada Fent Xarxa celebrada el dia 1 de juny al Centre Cívic Cabot i Barba. Va ser una jornada de treball col·laboratiu molt profitosa en què els participants van poder compartir les seves experiències i visions sobre el teixit associatiu.

En aquest document elaborat per l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats es pot consultar un resum detallat sobre el desenvolupament de la jornada, les entitats participants, la valoració que en van fer els assistents, etc.

La jornada va estar repartida en tres sessions: Compartim Recursos, Compartim Coneixement i Compartim Bones Pràctiques. La sessió sobre coneixement va estar realitzada en format Edcamp on les entitats van poder escollir de què volien parlar. Una dinàmica participativa que permet als assistents definir els seus interessos i desenvolupar les seves idees i inquietuds.

Les demandes més recurrents que les entitats van formular van ser: Aconseguir una agenda de ciutat on es recullin tots els actes i també els organitzats per entitats, disposar d’un banc recursos materials compartit, millorar la difusió de les activitats que organitzen les entitats i tenir més eines per arribar als mitjans de comunicació.

Una de les propostes de les entitats participants va ser poder establir una periodicitat anual per celebrar més edicions de la Jornada Fent Xarxa, amb l’objectiu de dotar de continuïtat el projecte i així consolidar sinergies o bé establir-ne de noves.

Podeu consultar i descarregar el document complet Resum de la Jornada Fent Xarxa clicant aquí.

A continuació podeu veure una galeria d’imatges de la jornada: