Mesures per a la prevenció de la Covid - 19

Actualització 15/03/21

La situació de propagació de la Covid-19 ha fet que la Generalitat i les administracions hagin de prendre mesures de contenció de la pandèmia. En aquest apartat web trobareu tota la informació actualitzada.

S'ajornen les activitats als equipaments cívics. Es recomana a les entitats que tenen local propi que també ajornin les seves activitats mentre durin aquestes restriccions.

Consulteu aquí les mesures generals de la Generalitat de Catalunya que estan en vigor actualment:

RESOLUCIÓ SLT/716/2021, de 12 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Descarrega el certificat autorresponsable de desplaçament

Consideracions generals

NO ES PODEN FER ACTIVITATS ALS EQUIPAMENTS CÍVICS


ES PODEN CELEBRAR REUNIONS DE MÀXIM 6 PERSONES (complint amb totes les mesures de seguretat requerides: distància entre persones, mascareta, higiene de mans i ventilació)


CAL PORTAR UN REGISTRE DE TOTES LES PERSONES QUE PARTICIPEN EN LES REUNIONS

Decàleg de mesures de prevenció i protecció de la Xarxa d'Equipaments Cívics

Protocol i acord de corresponsabilitat

Una entitat es pot reunir i adoptar acords? 

Fins al 31 de desembre de 2020 us podeu reunir i adoptar acords per mitjà de videoconferència o d'altres mitjans de comunicació, d'acord amb el que disposa l'article 312-5.2 del Codi civil de Catalunya, encara que els estatuts de l'entitat no ho prevegin. 

Trobareu aquesta i d'altra informació aquí.

Plans sectorials per fer front a la COVID-19 

En el marc del Pla estratègic del desconfinament per la COVID-19 aprovat pel Govern de Catalunya, els diferents departaments de la Generalitat estan elaborant plans sectorials amb les mesures previstes per a l’etapa de la represa i per a cada un dels seus àmbits competencials.

Accedeix als plans sectorials clicant aquí.

El Procicat aprova la represa de les activitats extraescolars, d'esport escolar i lleure educatiu pels infants d'Educació Infantil i Primària. Consulta la informació aquí.